Με ένα επικό σποτ παρουσίασε ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου, τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, αφού μέσα σε λίγες ώρες, ο αγώνας όχι μόνο έγινε γνωστός, αλλά στην πραγματικότητα διαφημίστηκε παντού με το βίντεο να γίνεται viral.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μαζί με μια γιαγιά είναι φετινοί πρωταγωνιστές του σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου. Αν και μέσα σε περίπου τέσσερα λεπτά, οι διοργανωτές κατάφεραν και χώρεσαν και τον Αίσωπο και τον Μίκη Θεοδωράκη.

Στο σποτ, ο Πάτρικ Ογκουνσότο ακούγεται να λέει τις γνωστές viral ατάκες του από το παρελθόν ενώ βάζει στοίχημα με την κυρία Μαρίκα για το ποιος θα κερδίσει έναν αγώνα τρεξίματος μεταξύ τους, στα στενά ενός χωριού, καθώς ο Νιγηριανός πρώην ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία στα ελληνικά γήπεδα με τις επιδόσεις του και τις ατάκες του προετοιμάζεται να λάβει μέρος στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης και χρειάζεται προπόνηση.

Ο Ογκουνσότο προηγείται με άνεση στον αγώνα και έτσι αποφασίζει να κάνει μια στάση σε καφενείο, να φάει μεζέδες και να πιει ρακή.

Αφού σηκώθηκε από το καφενείο, όμως φαίνεται πως το φαγητό και ποτό του έπεσαν… βαριά. Μέχρι να φτάσει πίσω στο σημείο εκκίνησης, η γιαγιά είχε τερματίσει και έπλεκε με τον Ογκουνσότο να αναρωτιέται : «πώς γκένεν αυτό;», τη φράση με την οποία είχε γίνει viral.