Τη λίστα με τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για το 2019 δημοσίευσε το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του στο πλαίσιο των καθιερωμένων, πια, βραβείων Readers’ Choice Awards.

Στην κορυφή όλων βρέθηκε το Τόκιο, το οποίο καταφέρνει μέσα από τις αντιθέσεις του να κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις του κοινού.

Δεύτερο ακολουθεί το Κιότο, επίσης στην Ιαπωνία, με τους εντυπωσιακούς ναούς του 10ου αιώνα και τις νεαρές γκέισες που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα στους δρόμους του να κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ταξιδιωτών.

Στην τρίτη θέση συναντάται η Σιγκαπούρη –είχε συμπεριληφθεί, επίσης, στη λίστα του Conde Nast Traveler με τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτεί κανείς το 2019– και στην τέταρτη η Βιέννη, η πρώτη ευρωπαϊκή πόλη στη λίστα, η οποία διακρίνεται για την ιδιαίτερη πολιτιστική χροιά της.

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται από την Οσάκα –η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας είναι η τρίτη από τις πόλεις της Ιαπωνίας που συναντιούνται στην πρώτη πεντάδα της λίστας– η οποία θεωρείται γαστρονομικός παράδεισος για τους τουρίστες της χώρας.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τις 10 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για το 2019

  1. Τόκιο, Ιαπωνία
  2. Κιότο, Ιαπωνία
  3. Σιγκαπούρη
  4. Βιέννη, Αυστρία
  5. Οσάκα, Ιαπωνία
  6. Μπέργκεν, Νορβηγία
  7. Φλωρεντία, Ιταλία
  8. Πουέμπλα, Μεξικό
  9. Μόντε Κάρλο, Μονακό
  10. Κολονία, Γερμανία