Και ποιος δεν λατρεύει τα ελληνικά νησιά; Κάθε καλοκαίρι οι τουρίστες συρρέουν στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου για να ζήσουν ειδυλλιακές και ονειρεμένες διακοπές. Κάθε νησί, έχει τη δική του προσωπικότητα και προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία. Αναλόγως τα γούστα του καθενός και το τι επιζητά από τις καλοκαιρινές του διακοπές διαλέγει και το ανάλογο νησί.

Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που βρισκόμαστε τόσο κοντά σε τόσους πανέμορφους και αμέτρητους προορισμούς. Μάλιστα, η Hellenic Seaways μας βοηθάει να επισκεφθούμε όσους περισσότερους μπορούμε, αφού μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε σε αυτούς τους προορισμούς σε λίγες μόνο ώρες, εύκολα και άνετα.

Με τέτοιες ταχύτητες κάθε Σαββατοκύριακο μπορεί να μετατραπεί σε ένα διήμερο χαλάρωσης

Φέτος εξερευνήστε το μεγαλείο των Κυκλάδων με τα πλοία της Hellenic Seaways που ξεκινούν από Πειραιά και από Ραφήνα. Πιο συγκεκριμένα, απολαύστε τα καταγάλανα νερά της Νάξου και της Αμοργού, την παρθένα ομορφιά της Πάρου, της παροικίας, της Νάουσας αλλά και του Κουφονησίου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο, αφού με το μοναδικό Highspeed 4, που αναχωρεί από Πειραιά στις 09:30 προσεγγίζουμε τις Κυκλάδες πιο γρήγορα και άνετα από ποτέ.

Επιπροσθέτως, περάστε κοσμοπολίτικες βραδιές και δείτε πώς παραθερίζουν οι celertities ταξιδεύοντας για Μύκονο με το Hellenic Highspeed που ξεκινά από τον Πειραιά 3 φορές την εβδομάδα. Δείτε τους κρυφούς θησαυρούς της Λέρου και περπατήστε στην ατμοσφαιρική Πάτμο, τους πανέμορφους Φούρνους, στον Αγ. Κήρυκο Ικαρίας και στους ακριτικούς. Επιπλέον, κάθε Σάββατο από Λέρο φθάνει μέχρι την Κάλυμνο των σφουγγαράδων, την Κω του Ιπποκράτη, τη γραφική Σύμη και την κοσμοπολίτικη Ρόδο.

Ενώ με το Flying Cat, έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε από τη Ραφήνα και να φτάσετε σε λίγες μόνο ώρες σε Τήνο (1 ώρα), Μύκονο (λιγότερο από 2,5 ώρες) και Νάξο (3 ώρες και 25’). Γίνεται γρήγορα αντιληπτό ότι με τέτοιες ταχύτητες κάθε σαββατοκύριακο μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπέροχο διήμερο διακοπών αφού, μπορείτε να ξεκινήσετε Παρασκευή μετά το γραφείο και να επιστρέψετε βράδυ Κυριακής έχοντας ζήσει στο ενδιάμεσο μία δροσιστική και χαλαρωτική εμπειρία σε έναν μαγευτικό προορισμό.

Επιλέξτε προορισμό και χαλαρώστε, διασκεδάστε και ζήστε όμορφες εμπειρίες ταξιδεύοντας με τη Hellenic Seaways στο μαγευτικό Βόρειο Αιγαίο, στον κοντινό και υπέροχο Σαρωνικό, στις ξακουστές Κυκλάδες, στα μυθικά Δωδεκάνησα, στις ονειρικές Σποράδες ή στο νότιο άκρο του Αιγαίου πελάγους όπου βρίσκεται η ιστορική Κρήτη.

Αναβαθμισμένη εμπειρία σε όλα τα πλοία

Οι διακοπές μας ξεκινάνε με το που πατήσουμε το πόδι μας στο πλοίο, αφού ο στόλος ταχυπλόων της Hellenic Seaways ξεχωρίζει όχι μόνο για την ταχύτητά του, αλλά και για τους άνετους χώρους στους οποίους μας υποδέχεται. Άνετα και μοντέρνα καθίσματα αεροπορικού τύπου, πλήρως εξοπλισμένα μπαρ και καταστήματα με δώρα προσφέρουν μία αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από άνεση και πολυτέλεια.

Διασκεδάστε στη διαδρομή μέσω της on-board infotainment πλατφόρμας με την ονομασία @sea. Συνδεθείτε μέσω wifi και κατεβάστε ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό για να περάσει όμορφα η ώρα μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ή να εκδώσετε εύκολα την κάρτα Seasmiles, μέσω της οποίας μπορείτε να μαζεύετε πόντους και να κερδίζετε αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο.

Διακοπές μόνο ένα κλικ… μακρυά

Η Hellenic Seaways δεν μειώνει μόνο τον χρόνο διαδρομής για να φτάσετε στον αγαπημένο σας προορισμό αλλά μειώνει και τη διαδικασία κράτησης. Μέσα από το νέο website hsw.gr μπορείτε μόνο με μερικά κλικ να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια γρήγορα και εύκολα, να λάβετε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά (e-ticket/boarding pass) στο κινητό ή στο tablet σας και να είστε έτοιμοι για επιβίβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hellenic Seaways λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μας ταξιδεύει υπεύθυνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το hellenicseaways.gr/el-gr/covid-19.