Arctic Bath το λένε και είναι ένα πολυτελές καταφύγιο ευεξίας στις βόρειες εσχατιές της Σουηδίας.

Το ξενοδοχείο μοιάζει να επιπλέει στις όχθες του παγωμένου ποταμού. Το κυρίως κτίριο αποδίδει τα εύσημα στη μακρόχρονη υλοτομική παράδοση της περιοχής, μοιάζοντας με συστάδα κορμών που κατεβαίνουν το ποτάμι.

Η κυκλική εγκατάσταση έχει φτιαχτεί μάλιστα γύρω από το κεντρικό μπάνιο, εκεί που οι θαρραλέοι βουτούν στα παγωμένα νερά του ποταμού για μια διαφορετική εμπειρία wellness.

Μετά το αναζωογονητικό μπάνιο στο κρύο, τον πελάτη περιμένει η σάουνα και το σπα.

Ο επισκέπτης μπορεί να μείνει είτε στο νερό είτε στη στεριά. Ό,τι κι αν επιλέξει, τα δωμάτια διαθέτουν την ίδια μινιμαλιστική αισθητική, πάντα από βιώσιμα φυσικά υλικά της περιοχής.

Το ξενοδοχείο παρέχει και εμπειρίες αναψυχής έξω από τα καθιερωμένα, όπως βόλτα με έλκηθρα και σκυλιά, σαφάρι με snowmobile και τέτοια πράγματα.

Και βέβαια όπως κι αν περάσεις τη μέρα σου, τη νύχτα κάνουν όλοι το ίδιο πράγμα, μαγεύονται από τα φαντασμαγορικά σόου που μόνο το Βόρειο Σέλας ξέρει να προσφέρει.

Η διαμονή στο ολοκαίνουριο Arctic Bath, που ανοίγει τις πύλες του αυτόν τον Φεβρουάριο, κοστίζει ωστόσο και μάλιστα πολύ, μιας και μιλάμε για 900+ ευρώ τη βραδιά…