Στις 15 Μαΐου αναμένεται να λειτουργήσει για πρώτη φορά το ξενοδοχείο του πρίγκιπα Καρόλου στη Σκωτία, που βρίσκεται μέσα στο κτήμα του Castle of Mey στο Caithness στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Πρόκειται για ένα υπέροχο «σκηνικό» στην πανέμορφη ύπαιθρο της Σκωτίας, με κάστρα και αποστακτήρια που αποτελούν μαγνήτη για αρκετούς επισκέπτες.

Το Granary Lodge, όπως ονομάζεται το ξενοδοχείο, εντοπίζεται σε κοντινή απόσταση από το Castle of Mey, το οποίο αποτέλεσε την κύρια κατοικία της μητέρας της βασίλισσας στη Σκωτία, μέχρι και το θάνατό της.

Πρόκειται για ένα πολυτελές bed & breakfast με συνολικά μόλις 10 δωμάτια να συγκαταλέγονται στο δυναμικό του. Όλοι οι προσωπικοί χώροι είναι διακοσμημένοι σε βικτωριανό στυλ, ενώ στα κοινά χαρακτηριστικά τους συγκαταλέγονται οι παστέλ αποχρώσεις, τα έπιπλα σε σκούρο ξύλο και τα φλοράλ υφάσματα.

Στα σημαντικά ατού του η εκπληκτική θέα στη Βόρεια Θάλασσα και το σπιτικό πρωινό που παρασκευάζεται καθημερινά από ολόφρεσκες, τοπικές πρώτες ύλες.

Η τιμή του δεν είναι και τόσο απαγορευτική, όσο θα πίστευε κανείς, καθώς οι διανυκτερεύσεις εδώ ξεκινούν από 170 ευρώ για ένα δίκλινο.