Θα φανταζόταν ποτέ κανείς ότι ένα πρώην εργοστάσιο πλυντηρίων θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε ένα boutique ξενοδοχείο- κόσμημα; Όσο αξιοπερίεργο κι αν ακούγεται είναι πραγματικότητα και μάλιστα προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού και μόνο στο άκουσμά του.

Το Maison Breguet, λοιπόν, βρίσκεται σε μια ήσυχη και αυθεντική γειτονιά στο ανατολικό τμήμα του πανέμορφου και λαμπερού Παρισιού, και, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, υποδέχεται το κοινό του στο ζεστό και φιλόξενο σπιτικό του (maison στα γαλλικά σημαίνει σπίτι).

@Christophe Biesla

Το 5* ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στη διάσημη περιοχή του Marais με τις περίφημες γκαλερί και τα γοητευτικά εστιατόρια, όπου οι ταξιδιώτες του κόσμου και οι λάτρεις του πολιτισμού, της μόδας και της περιπέτειας βρίσκουν ό,τι ακριβώς ψάχνουν.

Το σπίτι του Maison Breguet ανοίγει τις πόρτες του σε όσους επιλέγουν το Παρίσι για την επόμενη εξόρμησή στους, υποσχόμενο πολλές και αξέχαστες στιγμές διακριτικής πολυτέλειας και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς να αντιμετωπιστεί και σε ένα φιλικό σπίτι.

@Christophe Biesla

Όπως συμβαίνει και με την γειτονιά όπου εντοπίζεται, τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του είναι αρκετά ετερόκλητα μεταξύ τους. Ο Juan Alvarez από το γραφείο Sagrada που εδρεύει στο Λονδίνο, εξισορρόπησε αρμονικά στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου πολυτελή καθίσματα και εντυπωσιακούς φωτισμούς, έντονες ταπετσαρίες και πινελιές από μάρμαρο.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η έντονη παριζιάνικη ατμόσφαιρα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των 53 διαφορετικών δωματίων του. Ιδιαίτερα και σπάνια διακοσμητικά κομμάτια, custom made σχεδιασμός, φίνα υλικά και παραδοσιακά, χειροποίητα αντικείμενα στα όσα διακοσμητικά προκαλούν το ενδιαφέρον.

@Christophe Biesla

Εκλεπτυσμένη κομψότητα, που δεν μοιάζει καθόλου επιτηδευμένη και μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της ιστορίας της τέχνης και της διακόσμησης εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη, κάνοντάς τον να μην θέλει να απομακρυνθεί από το προσωπικό του ησυχαστήριο.

Εκτός από τα δωμάτια το ξενοδοχείο διαθέτει και ένα «σπίτι» μέσα στο «σπίτι», ιδανική επιλογή για την οικογένεια ή για ένα σαββατοκύριακο με την παρέα στην Πόλη του Φωτός.

@Christophe Biesla

Γαστρονομικά, το Maison Breguet παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς φιλοξενεί το νεότερο εστιατόριο των David Lanher και Marco Marzilli, υποστηρικτών της φιλοσοφίας bistronomy που καταφέρνουν να συνδυάσουν επιδέξια φρέσκα προϊόντα της αγοράς με μοντέρνες και εξεζητημένες τεχνικές.

Ο σεφ Giulian Maiuri και η ομάδα του προσφέρουν ευχάριστες προτάσεις της δημιουργικής κουζίνας τις οποίες ο πελάτης μπορεί να απολαύσει στο μπαρ με θέα στην κουζίνα, τον κήπο ακόμη και στο Wine Room, έναν χώρο για ιδιωτικό δείπνο αφιερωμένο στο κρασί.

Για εκείνους που αναζητούν μικρές ανάσες χαλάρωσης και αναζωογόνησης στην ευρωπαϊκή μητρόπολη, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ατμοσφαιρικό σπα με εσωτερική πισίνα, σάουνα και μίνι γυμναστήριο.

@The Socialite Family
@The Socialite Family
@Christophe Biesla
@Christophe Biesla
@The Socialite Family
@Christophe Biesla
@The Socialite Family
@Lisa Klein Michel
@Lisa Klein Michel

Τιμή: Από 188 ευρώ/ δίκλινο