Εκεί που χτυπά η καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης, οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες ανακαλύπτουν τη νέα εικόνα του ξενοδοχείου Τitania. Μια εικόνα η οποία συνδυάζει αποτελεσματικά ποιότητα, προσιτές τιμές, gourmet φαγητό, υψηλές τεχνολογικές παροχές, ξεχωριστά events όλο τον χρόνο.

Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 60 ευρώ το δωμάτιο (η τιμή περιλαμβάνει πρωινό και φόρους) και δυνατότητα αναβάθμισης σε περίπτωση διαθεσιμότητας, το Τitania γίνεται ο καλύτερος φίλος του επισκέπτη που αναζητά διαμονή στο κέντρο της Αθήνας, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και χαμηλή τιμή.

Υψηλές ταχύτητες WiFi, δυνατότητα ενοικίασης i-pad από τη reception, νέο φιλικότερο προς τον χρήστη website με δυνατότητα real time κράτησης και δημιουργία ευέλικτου πακέτου διαμονής σύμφωνα με τις ανάγκες του και πλατφόρμα nova full pack σε όλα τα δωμάτια είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που το ξενοδοχείο προσφέρει ως αντίδοτο στην κρίση.

Το Café-Bar-Restaurant La Brasserie, το νέο meeting point του κέντρου της Αθήνας, προσφέρεται ιδανικά για ένα short break κατά τη διάρκεια της ημέρας, μια επαγγελματική ή μια φιλική συνάντηση.

Παράλληλα το φημισμένο Gourmet Restaurant Olive Garden, στο roof top του ξενοδοχείου, συνδυάζει μοναδικά δημιουργικά πιάτα από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, αλλά προσφέρεται και για απογευματινά aperitifs με θέα την Ακρόπολη και τα φώτα της πόλης να δημιουργούν μια ξεχωριστή κοσμοπολίτικη αύρα.

Με μεγάλο αριθμό επιλογών για προσωπικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, για φαγητό ή καφέ, αλλά και για τη διοργάνωση ξεχωριστών meetings & conferences, όλοι οι χώροι του Titania, μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επαγγελματική ανάγκη.

Η άριστη ποιότητα υπηρεσιών με τις πιο value for money τιμές της αγοράς, καθιστούν το Titania, μια μοναδική επιλογή. Ξεχωρίζουν τα συνεδριακά κέντρα Ευρώπη και Ουρανός καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν από 30 μέχρι 1300 άτομα. Το parking 200 θέσεων παράλληλα με τους σταθμούς του Μετρό Ομόνοια και Πανεπιστήμιο, καθιστούν το Titania εύκολα προσβάσιμο.

Τι άλλο να ζητήσεις όταν βρίσκεις όλα όσα αναζητάς σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας!