proho.gr

Το Xperia U συνδυάζει τη δυναμική της Sony entertainment με ένα μοναδικό compact design που οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με βάση το προσωπικό τους στυλ. Με το xLoud και την τεχνολογία Sony 3D surround sound audio ενσωματωμένη στο music player, οι χρήστες απολαμβάνουν άψογη μουσική εμπειρία και καθαρό ήχο. Επίσης, με μια μόνο κίνηση μπορούν να μεταφέρουν μέσω wi-fi μουσικό περιεχόμενο από το Xperia U σε ασύρματα ηχεία.

Η διάφανη λωρίδα του Xperia U αναβοσβήνει και προσαρμόζεται στα χρώματα των φωτογραφιών που βλέπει ο χρήστης ή στα άλμπουμ μουσικής που ακούει. Το Xperia U διαθέτει ανταλλακτικό περίβλημα και διαφορετικές ταπετσαρίες για να προσαρμόζεται αναλόγως με την προσωπικότητα και τη διάθεση του χρήστη του.

Οι καταναλωτές που ακούν μουσική στο Xperia U μπορούν επίσης να απολαύσουν βελτιωμένη ποιότητα ήχου με το νέο στιλάτο Smart Headset για Android smartphones, που διαθέτει SmartKey- ένα ειδικό πλήκτρο για να ξεκινήσουν την αγαπημένη τους εφαρμογή.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

3.5” Reality Display οθόνη με Mobile BRAVIA®Engine.
1 GHz διπύρηνος επεξεργαστής για γρήγορη απόδοση.
5MP κάμερα με ταχεία λήψη, εγγραφή HD βίντεο και δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών (2D και 3D).
xLoud για καθαρό ήχο και τεχνολογία 3D surround sound audio.
Διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο με ροζ και κίτρινα ανταλλακτικά καπάκια για τη βάση του τηλεφώνου μέσα στο κουτί
Διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), και το 2ο τρίμηνο θα διαθέτει δυνατότητα αναβάθμισής σε λειτουργικό Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).