Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, αναφέρει μια ρήση του θυμόσοφου λαού, η οποία φαίνεται να έχει εφαρμογή στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη Γιουβέντους. Μάλιστα, την ιστορία αυτή ανακινεί η Tuttosport, η οποία πάντα έχει καλύτερο ρεπορτάζ όσον αφορά τα θέματα που σχετίζονται με τους «μπιανκονέρι».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα του Τορίνο στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο Αργεντινός επιθετικός ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Αγγλία να φαντάζει ως ο πλέον πιθανός. Μάλιστα, λέγεται ότι ένας από τους λόγους πίσω από αυτήν την απόφαση είναι το γεγονός ότι οι σχέσεις του με τον Μαξ Αλέγκρι δεν είναι αυτήν τη στιγμή στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Ήδη η Tuttosport γράφει τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων να αντικαταστήσουν τον «Πιπίτα» στη Γιούβε, τα οποία δεν προκαλούν έκπληξη. Αυτά είναι των Μάουρο Ικάρντι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Έντινσον Καβάνι, Άλβαρο Μοράτα, Αντονί Μαρσιάλ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Σέρχιο Αγουέρο.