Ο Μάρκος Αντόνιο ήταν ένας από τους παίκτες που είχε στη λίστα του ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και τελικά όλα πήγαν καλά στις συζητήσεις με τη Λάτσιο, στην οποία ανήκει, με τον παίκτη να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (30/8) για ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και ανακοινώσεις.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν συνεχείς την τελευταία εβδομάδα και τελικά οδήγησαν σε συμφωνία. Μια συμφωνία που είχε προαναγγείλει ο ιταλικός Τύπος και δικαιώθηκε από τις εξελίξεις, με το deal των δύο ομάδων να προβλέπει τα εξής…

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο τον Μάρκος Αντόνιο πληρώνοντας το συμβόλαιό του και δίνοντας 300.000 ευρώ στη Λάτσιο ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του για άλλα 6 εκατ. ευρώ, με την ιταλική ομάδα, αν οι Θεσσαλονικείς αγοράσουν τον παίκτη, να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, επομένως, έδωσαν τα χέρια και την Τετάρτη (30/8) ο παίκτης θα είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στον δικέφαλο του βορρά.