Μια ξεχωριστή στιγμή έλαβε χώρα στον τελικό των 35 χλμ βάδην, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Βουδαπέστη όταν ο Ντομινίκ Τσέρνι περίμενε την αγαπημένη του Χάνα Μπουρζάλοβα στον τερματισμό για να γονατίσει μπροστά της και να της ζητήσει να τον παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, ο Τσέρνι από τη Σλοβακία, τερμάτισε σε 2:32.56 (19ος) στον τελικό του βάδην των 35χλμ, όμως δεν έφυγε, περίμενε την αγαπημένη του, η οποία μισή ώρα αργότερα, βρέθηκε στην γραμμή του τερματισμού, όπου αντίκρισε τον σύντροφό της, γονατιστό να της ζητά να τον παντρευτεί. Είπε το μεγάλο «ναι» φιλήθηκαν και αποχώρησαν αγκαλιά από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία την ίδια ημέρα στο αγώνισμα, καθώς ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο βάθρο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (έχει κατακτήσει και δύο χρυσά -20χλμ. και 35χλμ. Βάδην- στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου το 2022), γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου.

Στόχος της πλέον είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι, με την 39χρονη βαδίστρια που ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε χρόνο 2:43:22 να αποτελεί σταθερά μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Εκεί, όπως έχει αποκαλύψει θα είναι ο τελευταίος αγώνας της καριέρα της.

Κατά την ολοκλήρωση της κούρσας της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με την ελληνική σημαία στους ώμους της γονάτισε και ξέσπασε σε λυγμούς.