Θετικές είναι οι εξελίξεις, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του γιου του Μπρόνι, ο οποίος πρόσφατα υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ προπονούνταν με την ομάδα του κολεγίου USC, και εισήχθη με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 38χρονος σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς του NBA στο μήνυμά του ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη, αναφέροντας πως όλοι είναι ασφαλείς και υγιείς στην οικογένειά του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αμέτρητους ανθρώπους που έστειλαν στην οικογένειά μου αγάπη και προσευχές. Σας αισθανόμαστε και είμαι τόσο ευγνώμονες. Όλοι είναι εξαιρετικά. Έχουμε την οικογένειά μας ενωμένη, ασφαλή και υγιή και νιώθουμε την αγάπη σας. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε όταν είμαστε έτοιμοι, αλλά ήθελα να πω σε όλους τι σημαίνει η υποστήριξή σας σε όλους μας», σημείωσε χαρακτηριστικά στο «ποστάρισμά» του στα social media.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε και το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε ο Μπρόνι Τζέιμς, αναφέροντας, πως πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στο σπίτι του όπου και ξεκουράζεται.