Η συμφωνία της επιστροφής του Ζέκα Ροντρίγκες, στον Παναθηναϊκό έπειτα από 6 χρόνια, είχε επισημοποιηθεί απ’ τις 24 Μαΐου με τη σχετική ανακοίνωση των «πράσινων», ωστόσο, την Τρίτη (13/6) ο Έλληνας διεθνής κεντρικός μέσος υπέγραψε και τυπικά το νέο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Ο Ζέκα επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (13/6) -ενόψει και της αυριανής (14/6) επίσημης «πρώτης» των «πράσινων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο- κι αμέσως μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει.

Ο Παναθηναϊκός τον υποδέχθηκε με ένα ωραίο μήνυμα στα social media που είχε τίτλο «μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος», ενώ ο ίδιος σε δικό του μήνυμα στο βίντεο της επιστροφής του είπε «γύρισα σπίτι μου».

Ο Παναθηναϊκός ως τώρα έχει κάνει δύο επίσημες μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου θέλει να διεκδικήσει και πάλι την Stoiximan Super League. Πέραν του Ζέκα έχει ανακοινώσει και τον ακραίο αμυντικό Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Στο μεταξύ, οι προσπάθειες του κλαμπ για να ενισχύσει το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζονται.