Η «μάχη» της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Stoiximan Super League συνεχίζεται μετά τις εντυπωσιακές νίκες των δύο ομάδων επί του Ολυμπιακού (3-1) και επί του ΠΑΟΚ (2-1), αντίστοιχα, αλλά ο Πάνος Κιάμος ευελπιστεί πως θα είναι η Ένωση εκείνη που θα πάρει την κούπα.

Ο διάσημοα τραγουδιστής, γνωστός οπαδός των «κιτρινόμαυρων» αυτή την άποψη κατέθεσε σχολιάζοντας ανάρτηση του ηγέτη της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (23/4).

Ο Έλληνας διεθνής μέσος «πόσταρε» στη σελίδα του στο Instagram το στιγμιότυπο από το γκολ που σημείωσε και τα σχόλια «έπεσαν βροχή». Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν, ήταν και ο Πάνος Κιάμος. «Λίγο έμεινε για την φιέστα αγόρι μου», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής, μαζί με emoji βουνά, θέλοντας να χαρακτηρίσει «βουνό» τον παίκτη της ΑΕΚ.

Έπειτα από 31 ματς στη Stoiximan Super League (πέντε εκ των οποίων στα playoffs), Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν από 72 βαθμούς. Την Τετάρτη (26/4) η δράση συνεχίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους «πράσινους» να επισκέπτονται τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και την ΑΕΚ να παίζει με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena».