Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου θα κυνηγήσει τη νίκη για να τον πιάσει στη βαθμολογία, με τον Ζοσέ Ανιγκό να συμπεριλαμβάνει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην αποστολή, από την οποία αποκλείστηκαν οι Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρέτσος.

Οι Πειραιώτες νίκησαν με 3-1 τον ΠΑΟΚ πριν λίγα 24ωρα στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Μίτσελ και παρέμειναν στη μάχη του τίτλου αφού βρίσκονται στο -3 από τους πράσινους και την ΑΕΚ. Τις δύο ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στις προσεχείς δύο αγωνιστικές των πλέι οφ της Super League 1 δηλαδή, με την αρχή να γίνεται την Κυριακή (9/4) στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και ο Ανιγκό μπορεί να υπολογίζει και στον Παπασταθόπουλο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεσή του προπονητή, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τούς Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρέτσο.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ανιγκό είναι οι Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.