Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από την έδρα της Λαμίας, σε ένα παιχνίδι που είχε και τρία δοκάρια, παραμένοντας στο -5 από τον Παναθηναϊκό που θα υποδεχθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα το κάνει χωρίς τον Γκάρι Ροντρίγκες μετά τον μυικό τραυματισμό του ενώ σε ό,τι αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο τα πράγματα φαίνεται πως είναι καλύτερα.

Ο Ροντρίγκες ήταν στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών κόντρα στη Λαμία αλλά αποχώρησε στο 6ο λεπτό λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε. Ενοχλήσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν ως συνέπεια να απουσιάσει από το ντέρμπι με τους πράσινους, αφού η ενημέρωση από τους ερυθρόλευκους κάνει λόγο για θλάση στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού.

Αυτή, για την ακρίβεια, είναι η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ και αύριο Δευτέρα (20/2) θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι ο Γκάρι δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, θα είναι όμως, κατά πάσα πιθανότητα ο Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ένιωσε κι αυτός ενοχλήσεις στο ματς με τη Λαμία και αντικαταστάθηκε, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο για σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό πόδι. Αν αυτό επιβεβαιωθεί στην εξέταση της Δευυτέρας (20/2), τότε κατά πάσα πιθανότητα ο Παπασταθόπουλος θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.