Ο Μαρσέλο αποτελεί, πλέον, οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη λύση του συμβολαίου του, με τον ίδιο να αποχαιρετάει τους Πειραιώτες μέσω ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, όπου λέει τα καλύτερα για τον σύλλογο και τους ανθρώπους του.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ένας θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο στους ερυθρόλευκους ξεσηκώνοντας τους οπαδούς τους, αλλά τα πράγματα τελικά δεν εξελίχθηκαν καλά. Έτσι, μόλις πέντε μήνες μετά, ο Ολυμπιακός ανακοίνωση τη λύση του συμβολαίου του, με τον Μαρσέλο να αποχαιρετάει τους Πειραιώτες και γενικά την Ελλάδα μέσω του ακόλουθου μηνύματος στα social media…

«Έζησα αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, όπου με καλωσόρισαν με θέρμη σε αυτό το νέο μου «σπίτι». Όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποί του θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θα έχουν όλη την καρδιά μου και αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά μου σε αυτή τη απίστευτη χώρα.

Μπορώ μόνο να εκφράσω ευγνωμοσύνη που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ακόμα και σε μία σύντομη θητεία η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα θα με συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σήμερα λέω αντίο αλλά αφήνω την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου στον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό και τους φιλάθλους της ομάδας. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα πετυχημένο και καλό μέλλον. Σε ευχαριστώ Ολυμπιακέ».