Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε δηλώσει ότι το όνειρό του ήταν να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, οπότε το γεγονός ότι πήγε στον Ολυμπιακό μάλλον δεν άρεσε και πολύ στους οπαδούς της Ένωσης, όπως δείχνουν και τα χαρτονομίσματα που πέταξαν και στα οποία απεικονίζεται ο ίδιος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε κιτρινόμαυρους και ερυθρόλευκους στην OPAP Arena. Είναι, γενικά, η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το 2003 και αυτό κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό αυτόν τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

Τα πούλμαν των δύο ομάδων, λοιπόν, έφτασαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην OPAP Arena, όπου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς οπαδοί της ΑΕΚ για να αποθεώσουν την ομάδα τους κατά την άφιξή της.

Παράλληλα, όμως, υπήρξαν και αποδοκιμασίες προς τον Παπασταθόπουλο όταν οι δύο ομάδες βγήκαν για την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, με τους φίλους της Ένωσης να πετάνε και κάποια χαρτονομίσματα στα οποία υπάρχει το πρόσωπο του Έλληνα αμυντικού, όπως και αυτό του προέδρου του Ολυμπιακού.

Χαρτονομίσματα με Παπασταθόπουλο - Μαρινάκη στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός