Η Ίντερ μπορεί να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση απόψε (31/1, 22:00) κόντρα στην Αταλάντα για τα προημιτελικά του Coppa Italia, αλλά καθώς είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η διοίκησή της έχει στραμμένο το βλέμμα της στις… μπίζνες που μπορεί να γίνουν πριν κλείσει το «παράθυρο». Μια από αυτές είναι και η απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου.

Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», οι «νερατζούρι» ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 25χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Θα κινηθούν για την απόκτησή του μονάχα σε περίπτωση που παραχωρήσουν τον βασικό σέντερ μπακ τους, Μίλαν Σκρίνιαρ, στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σλοβάκος άσος έχει παραδεχθεί πως έχει ήδη υπογράψει με το γαλλικό σύλλογο, αλλά για την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιό του με την Ίντερ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και δεν το ανανέωσε. Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει δέκα εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από τώρα. Η Ίντερ ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η διοίκηση της Κυπελλούχου Ιταλίας εκτιμά τις ικανότητες του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή. Θεωρούν πως θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στο επίπεδο της Serie A έχοντας αποδείξει με τη φανέλα της Στουτγκάρδης στην Bundesliga πως μπορεί να αποδώσει στο υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, μετρούν ως θετική και την εμπειρία του στην Άρσεναλ.

Επιπλέον, ρόλο παίζουν και τα χρήματα καθώς θεωρούν πως θα μπορούσαν να πάρουν τον Μαυροπάνο για ποσό που να πλησιάζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ και το συμβόλαιό του δεν λογαριάζουν πως θα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Η συμφωνία του με το γερμανικό κλαμπ λήγει το 2025. Συνάμα, στα 25 του νιώθουν πως θα είναι εξασφαλισμένοι για χρόνια. Συν το ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία παιχνιδιού του προπονητή Σιμόνε Ιντσάγκι και μπορεί να βοηθήσει στο «χτίσιμο» των επιθέσεων από την άμυνα.

Ο άλλος παίκτης που κοιτάζουν οι «νερατζούρι» είναι ο Μερίχ Ντεμιράλ της Αταλάντα. Μάλιστα, φέρεται να έκαναν μια πρώτη προσέγγιση, αλλά οι μπεργκαμάσκι θέλουν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για να διαπραγματευθούν. Η Ίντερ που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα δεν είναι διατεθειμένοι να δώσει αυτή την στιγμή τόσο μεγάλο ποσό.