Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές της La Liga. Σε κάθε γήπεδο που παίζει η «βασίλισσα» του δείχνουν μεγάλο σεβασμό και όπως είπε κι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είμαστε πάρα πολλοί εκείνοι που νιώθουμε αγάπη για τον Αντσελότι».

Ο Ιταλός τεχνικός το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης το «Σαν Μαμές», το γήπεδο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την ομάδα του να νικάει με 2-0 χάρις στα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Τόνι Κρόοζ και παρέμεινε στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πριν από την έναρξη του σημαντικού αγώνα, όμως, συνέβη ένα περιστατικό που σήμερα (23/1) έγινε viral και με τη βοήθεια των ισπανικών ΜΜΕ που το ανέδειξαν. Ένας οπαδός που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να του φωνάζει να του δώσει τσίχλες. Ο «Καρλέτο» τον άκουσε και παρόλο που αιφνιδιάστηκε με το… αίτημα, πήγε προς το μέρος του και του έδωσε τσίχλες, χωρίς να του χαλάσει το χατίρι, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως είναι από τους πιο «κουλ» τύπους που υπάρχουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

@babaychou

#CarloAncelott 🍬🍬 كارلوس انتشولتي طلبت لو المسكااا ههههههههههههههههه

♬ sonido original – بابا يشو ⴱⴰⴱⴰ ⵖⵛⵡ