Ο Μαρινάκης είπε στον Βαλβέρδε ότι αν θέλει παίκτη, θα τον έχει και στο λιμάνι ξεκινούν το ψάξιμο για την απόκτηση αμυντικού χαφ.

Το κλίμα ούτως ή άλλως θα ήταν ευχάριστο. Πόσω μάλλον τώρα, που ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας. Γιατί το ζητούμενο στη φετινή σεζόν για τους Πειραιώτες, είναι να επιστρέψουν στον θρόνο τους, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα σε εξαιρετικό κλίμα. Αλλωστε, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, από την πρώτη κιόλας στιγμή που προσέλαβε τον Βάσκο τεχνικό, του έδωσε τα κλειδιά του «μαγαζιού». Και από αυτή την πολιτική, δεν έχει παρεκκλίνει ούτε μία μοίρα…

Οι δύο άντρες συζήτησαν αρκετά θέματα της ομάδας με σημαντικότερο, το αν θα πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ. Η κουβέντα ξεκίνησε από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα και δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση.

Είναι δεδομένο, ότι τόσο ο μεγαλομέτοχος, όσο και ο προπονητής θέλουν ο Ολυμπιακός να σηκώσει την κούπα και για να αυξήσει τις πιθανότητες, έγινε κουβέντα και για τα μεταγραφικά.

Γιατί με ένα ακόμα πιο δυνατό ρόστερ, οι Πειραιώτες δεν θα έχουν αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μαρινάκης ξεκαθάρισε στον Βαλβέρδε, ότι αν ζητήσει παίκτη, η διοίκηση δεν θα του χαλάσει χατίρι.

Και θα ψάξει να βρει τον κατάλληλο, αλλά και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει. Ο Βαλβέρδε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ.

Πράγμα που σημαίνει ότι στο λιμάνι ξεκινούν το… ψάξιμο, για να μπορέσουν να φέρουν στην ομάδα, το ιδανικό εργαλείο. Τον παίκτη που θα… οργώνει την μεσαία γραμμή.

Πηγή: gazzetta.gr