Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League άρχισε με τη διεξαγωγή δύο αγώνων, στους οποίους είχαμε την εκτός έδρας νίκη της Ιντερ επί της Βικτόρια Πλζεν με 2-0 χάρη σε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Τζέκο – Ντάμφρις και το εντός έδρας με 2-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας -για την οποία μπήκε ως αλλαγή ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλο- επί της Τότεναμ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Για τον 3ο όμιλο η Ίντερ, μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Μπάγερν Μονάχου, ήταν υποχρεωμένη να νικήσει στην Τσεχία τη Βικτόρια Πλζεν για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση και τα κατάφερε. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι άνοιξε το σκορ στο 20′ με ωραίο πλασέ του Τζέκο μετά την πάσα του Κορέα και σφράγισε το τρίποντο στο 70′, όταν ο Τζέκο από εκτελεστής έγινε δημιουργός αυτή τη φορά, στρώνοντας στον Ντάμφρις για το τελικό 0-2 στην αντεπίθεση και ενώ η Βικτόρια είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπούχα.

Την ίδια ώρα, η Σπόρτινγκ υποδέχθηκε στη Λισαβόνα την Τότεναμ στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο χωρίς γκολ, μέχρι που ήρθαν οι καθυστερήσεις. Στο 91′ ο Παουλίνιο με ωραία κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0 για τους Πορτογάλους, για τους οποίους νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή ο Αλεξανδρόπουλος κάνοντας ντεμπούτο στο Champions League, για να ακολουθήσει στο 93′ το 2-0 από τον Αρτούρ, ο οποίος απέφυγε ωραία τον Έμερσον και πλάσαρε σωστά.