Το σίριαλ μεταξύ του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι και της συζύγου του και εκπροσώπου του, Γουάντα Νάρα, μοιάζει να έχει… happy ending. Και λέμε μοιάζει, γιατί είναι εκρηκτικοί χαρακτήρες και μπορεί να υπάρξει κι άλλο επεισόδιο. Η Γουάντα Νάρα εξέδωσε ανακοίνωση πως παρόλο που υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους, αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί!

Ο Αργεντινός στράικερ γνώρισε την Γουάντα, η οποία ήταν παντρεμένη με το συμπαίκτη του στην Σαμπντόρια, Μάξι Λόπες. Έκτοτε, η ιστορία αγάπης τους έχει μεταδοθεί από τα media και τα social media, οπότε στην υπόθεση του διαζυγίου τους (έπειτα από το φλερτ του άσου της μπάλας με Αργεντινή ηθοποιό) δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, καθώς και της επανασύνδεσής τους.

«Οι φωτογραφίες που ανέβαζα τους τελευταίους μήνες έδειχναν πόσο καλά ήμασταν και πόσο ευτυχισμένοι ήμασταν», ανέφερε σε μήνυμά της στο Instagram και συνέχισε: «Ήμουν πληγωμένη κάθε μέρα από όσα συνέβησαν. Κάθε μέρα ζητούσα διαζύγιο από τον Μάουρο. Όταν κατάλαβε πως δεν θα επέστρεφα, μου είπε πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει έτσι, οπότε αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να βάλουμε τέλος στον πόνο τότε αυτό θα έπρεπε να κάνουμε». Πρόσθεσε και τα εξής: «Πήγαμε στο δικηγόρο. Μέσα σε δύο ημέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τα χαρτιά. Την επόμενη ημέρα μου έγραψε ένα γράμμα που όμοιο του κανείς δεν μου έχει γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να μπορέσεις να χαρείς γιατί αυτό θα με έκανε χαρούμενο».

«Τότε», ομολόγησε η influencer και επιχειρηματίας, «αντιλήφθηκα κάτι: πως το να έχω τα πάντα… δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρη πως αυτή η κακή στιγμή που περνάμε θα μας κάνει πιο δυνατούς ως ζευγάρι και ως οικογένεια. Το σημαντικό είναι πως και οι δύο είχαμε την ελευθερία να βάλουμε τέλος την οκτάχρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη, ελεύθερα διαλέξαμε και πάλι ο ένας τον άλλον. Σ’ αγαπώ Μάουρο Ικάρντι».

Αυτή η εξέλιξη ίσως να φέρει ηρεμία στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το τελευταίο διάστημα ο προπονητής Μαουρίσιο Ποτσετίνο καλούνταν ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική ζωή του Μάουρο Ικάρντι. Από την άλλη, όμως, αυτή η νέα κατάσταση δεν αναμένεται ν’ αλλάξει αυτό που θεωρείται ειλημμένη απόφαση στο εσωτερικό του κλαμπ: θα επιδιώξουν να τον πουλήσουν στο χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο». Βέβαια, παραμένει άγνωστο αν κάποια ομάδα θα θελήσει να κάνει business με την Γουάντα Νάρα.