Η Μπάγερν έκανε το δύο στα δύο, με την επικράτηση με 1-0, χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Μίλερ στο 22’, στην άδεια λόγω τιμωρίας της ΤΣΣΚΑ, «Χίμκι Αρίνα» . Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τους Βαυαρούς, που θα μπορούσαν να πληρώσουν τη δυστοκία τους.

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση κι είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές, με τον Γκέτσε στο 9’ να σουτάρει άουτ και τον Ρόμπεν στο 11’ να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Ακινφέεφ. Στο 21ο λεπτό ο Μάριο Φερνάντες, υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Μάριο Γκέτσε. Ένα λεπτό αργότερα ο Τόμας Μίλερ ευστόχησε για να διαμορφώσει το 1-0 για τη Μπάγερν. Από εκεί και μετά οι Ρώσοι, άρχισαν ν’ αναζητούν πιο επίμονα το γκολ. Συγκεκριμένα στο 37’ ο Μούσα νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Νόιερ, για να φτάσει μετά η μπάλα στον Τόσιτς που σούταρε άουτ. Στο 41’ ο Μιλάνοφ σημάδεψε το δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Λεβαντόφσκι και Γκέτσε, να κοντράρονται την τελευταία στιγμή.

Το ανοικτό παιχνίδι συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να φτάνουν κοντά στα αντίπαλα καρέ, αλλά να τα χαλάνε, είτε στην τελική πάσα, είτε στην τελική προσπάθεια. Η Μπάγερν μετά το 65’ κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό, κρατώντας την κατοχή της μπάλας. Στο 86’ ο Ακινφέεφ σταμάτησε με μεγάλη δυσκολία τον Σακίρι, για να παραχωρήσει κόρνερ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Μ. Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Α. Μπερεζούτσκι, Σένικοφ, Τόσιτς (78’ Εφραίμοφ), Μιλάνοφ, Ερεμένκο, Νάτχο (65΄Ντούμπια), Μούσα

Mπάγερν: Νόιερ, Ντάντε, Μπενατιά, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Γκέτσε (77’ Σακίρι), Λεβαντόφσκι (90’ Πιζάρο), Ρόμπεν (81’ Ραφίνια), Μίλερ

Πηγή: Sport-fm.gr