Στην αρχή ακούγεται για φάρσα ή τρολάρισμα όμως οι άνθρωποι της Χάιβαλια φαίνεται πως σοβαρολογούν.

Η ομάδα από το Κόσσοβο έκανε επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ για τον τετράμηνο δανεισμό του Λουίς Σουάρεζ!

Θέλουν δηλαδή να μην μείνει ο παίκτης ανενεργός για το διάστημα που τον τιμώρησε η FIFA, για αυτό λοιπόν προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Από τη καλή τους την καρδιά…

Αν αναρωτιέται κάποιος πως θα μπορούσε ο Ουρουγουανός να αγωνιστεί στο Κόσσοβο, εφόσον η τιμωρία ισχύει για οποιαδήποτε ομάδα που θα βρίσκεται ο 27χρονος επιθετικός, η απάντηση είναι απλή. Το πρωτάθλημα του Κοσσόβου δεν ανήκει ακόμη στη Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Sport Plus» λέγοντας πως προσφέρουν στους Άγγλους για το δανεισμό, το ποσό των 30.000 ευρώ, ενώ στον παίκτη το αστρονομικό ποσό… των 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

«Πιστεύω πως από τη στιγμή που δεν ανήκουμε στη FIFA, δεν υπάρχει κόλλημα στην πρόταση που έχουμε κάνει στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του παίκτη για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Τα 30.000 ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που μπορούμε να προσφέρουμε, ενώ στον παίκτη δίνουμε 1.500 ευρώ την εβδομάδα. Μπορεί το ποσό να ακούγεται γελοίο για τον ίδιο, αλλά εμείς τόσα μπορούμε να δώσουμε και αυτό κάνουμε. Αν θέλει να έρθει να παίξει για να μην μείνει άπραγος, είναι ευπρόσδεκτος» δήλωσε ο Χαβίτ Πακόλι.

Πηγή: Sport-fm.gr