Μπορεί να είχαν κάποιες ενοχλήσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο τόσο ο Δημήτρης Κουρμπέλης όσο και ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα είναι στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι ενόψει του σαββατιάτικου (12/12, 19:30) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Super League 1.

Χθες, επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, καθώς ο αρχηγός της ομάδας και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν είχαν τα ζητήματα που προέκυψαν στο παιχνίδι κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Οι δύο παίκτες, όπως και ο Μαουρίσιο, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, κάτι που θα συμβεί τόσο στη σημερινή όσο και αυριανή προπόνηση.

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος χαφ θα χρειαστεί μία-δύο μέρες επιπλέον ξεκούρασης, αφού έχει παίξει σε επτά συνεχόμενα ματς, κάτι που τον έχει καταπονήσει, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπήκε αργότερα στην ομάδα σε σχέση με πολλούς συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του, ο Σαβιέρ που χθες έκανε θεραπεία, δύσκολα θα προλάβει και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο, προέχει το παιχνίδι κόντρα στους Γιαννιώτες, που είναι ένα εξαιρετικό σύνολο, ικανό να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα.