Έτοιμο το συμβόλαιο, περιμένει τον Λούκας Βιγιαφάνιες που αναμένεται μέσω Ολλανδίας στην Αθήνα, έρχεται και ο Ξαβιέ. Εξετάζεται ο Τζούλιαν Κορμπ, προτάθηκε ο Κονέ.

Εβδομάδα μεταγραφών αυτή που ξεκίνησε σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Το Τριφύλλι περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας δύο ποδοσφαιριστές για να τα ιατρικά και τις υπογραφές και δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια… έκπληξη. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Έτοιμο το συμβόλαιο

Το τελευταίο 48ωρο ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του Λούκας Βιγιαφάνιες. Η επιστροφή του, θεωρείται δεδομένη εδώ και καιρό, ωστόσο, έπρεπε να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι, της καταγραφής των όρων της συμφωνίας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έλεγε στο περιβάλλον του πως «το συμβόλαιο είναι έτοιμο, έρχομαι στην Ελλάδα» και περιμένει τα εισιτήρια για να ξεκινήσει την… Οδύσσεια από το Μεξικό, το οποίο μαστίζεται αυτή την εποχή από την πανδημία! Όπως έχουμε αναφέρει, η άφιξή του αναμένεται το αργότερο στις αρχές Αυγούστου.

Το πιθανότερο και πιο ασφαλές για την ώρα σενάριο για τον ποδοσφαιριστή είναι να φτάσει από το Μεξικό στην Αθήνα, μέσω Άμστερνταμ.

Υπογράφει ο Ξαβιέ

Ο έτερος της… παρέας είναι ο Ξαβιέ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ολοκλήρωσε την σεζόν με την Τοντέλα το βράδυ της Κυριακής και πλέον είναι ελεύθερος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Αυτό θα συμβεί, εκτός συγκλονιστικού απρόπτου στα μέσα της εβδομάδας, όπως σας έχουμε ενημερώσει από την προγούμενη Δευτέρα.

Με την κίνηση αυτή και αν δεν προκύψει πώληση του Χατζηγιοβάνη, το Τριφύλλι κλείνει τις θέσεις των εξτρέμ, έχοντας στις τάξεις του εκτός από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τους Αϊτόρ, Ξαβιέ, Βιγιαφάνιες και φυσικά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Στο ραντάρ ο Κορμπ

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πατήσει… γκάζι και για την θέση του δεξιού μπακ, καθώς αυτή την στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου υπάρχει μόνο ο Βαγγέλης Θεοχάρης που μπορεί να αγωνιστεί εκεί και ο νεαρός της Κ19, Διονύσης Σαμαράς, τον οποίο θα τσεκάρει στην προετοιμασία ο Ντάνι Πογιάτος.

Ο Τσάβι Ρόκα θέλει μία όσο το δυνατόν πιο σίγουρη λύση για να καλύψει το κενό. Από την στιγμή που η υπόθεση του Ίσλα δεν προχώρησε αν και δεδομένα την πάλεψε πολύ, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής συνεχίζει να έχει ψηλά τον πήχη. Εξάλλου μία από τις περιπτώσεις που κοιτούσε το προηγούμενο διάστημα αλλά δίχως να προχωρήσει, ήταν και αυτή του Αντόνιο Βαλένσια, επί μία δεκαετία δεξιού οπισθοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Στα ραντάρ του Ρόκα, πάντως, βρίσκεται μία πολύ καλή περίπτωση… made in Germany! Ο λόγος για τον 28χρονο, Τζούλιαν Κορμπ που έμεινε ελεύθερος από το Ανόβερο. Ο Κορμπ είχε γεμάτες συμμετοχές για μια πενταετία στην Γκλάντμπαχ(13-18) ενώ βασικός ήταν και στο Ανόβερο. Σε 331 συμμετοχές καριέρας, έχει 11 γκολ και 19 ασίστ και είναι ένας αρκετά επιθετικός μπακ.

Πηγή: gazzetta.gr