Όλα δείχνουν πως μέσα στη μέρα θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η αποκατάσταση στις σχέσεις των δύο ανδρών-μετά την κρίση που ξέσπασε από ένα ρεπορτάζ στον «ΣΚΑΪ» που δυσαρέστησε τον τελευταίο-πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αυτό που μένει να φανεί είναι πώς και πότε θα βοηθήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ την ΚΑΕ.

Τα ερωτήματα που θα απαντηθούν είναι αν ο ισχυρός άνδρας του μπάσκετ θα επιδιώξει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, ένα μικρότερο ποσοστό ή και… καθόλου μετοχές βοηθώντας οικονομικά με άλλο τρόπο και χωρίς να μπαίνει στην ΠΑΕ το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και αν αυτό θα γίνει άμεσα ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης μετά την ανάλυση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης στην ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο, θα φανεί αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει κάποια οικονομική βοήθεια άμεσα για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση.

Το ραντεβού θα γίνει σε άγνωστη τοποθεσία και μακριά από τα ΜΜΕ, ενώ μετά το πέρας του πιθανότατα θα εκδοθεί μία κοινή ανακοίνωση. Λόγω του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται μέχρι το απόγευμα.

Δεν βιάζονται

Ο Μεντί Αμπέντ έχει εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για τον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι εσχάτως πολύ ανεβασμένος. Ωστόσο οι «πράσινοι» δεν… βιάζονται να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους και όπως τονίζουν θα κριθούν στο τέλος της σεζόν, όταν και θα αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση για να παραμείνουν μετά το πέρας των δανεισμών τους από Νιούκαστλ και Ντιναμό Μόσχας αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, σύντομα θα γίνουν επαφές του Νίκου Νταμπίζα με τον Ζέκα για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2015. Η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας για πολλά χρόνια ακόμη είναι αμοιβαία και το θέμα αναμένεται να κλείσει πριν το τέλος της σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr