Τα νέα της Δευτέρας, απογοητευτικά για την Άρσεναλ, μαχαιριά στην καρδιά για τον Θίο Γουόλκοτ.

Ο Άγγλος εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρώτο στο οποίο θα συμμετείχε.

Παρ’ όλα αυτά, ο 24χρονος έδειξε πως μέσα του κρύβει ωριμότητα και μεγάλα ψυχικά αποθέματα, με τον πρώην τερματοφύλακα των «κανονιέρηδων», Μπομπ Γουίλσον, να αποκαλύπτει συζήτηση που είχε μαζί του.

«Έχοντας βρεθεί στο γήπεδο, τη Δευτέρα είδα ένα βίντεο και μόνο τότε κατάλαβα πόσο καλά παίζει ο Θίο ως κεντρικός επιθετικός. Ήμουν έτοιμος να του στείλω συγχαρητήρια με sms όταν έμαθα για τον τραυματισμό. Του έστειλα πόσο καλά έπαιξε και ότι τον σκεφτόμαστε. Όπως το περίμενα. Πήρα μία πολύ θετική απάντηση από έναν πολύ καλό παιδί» σχολίασε ο Γουίλσον και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν μεγάλο το μήνυμά του, αλλά το νόημα που βγαίνει από αυτό είναι «Θα το ξεπεράσω». Είναι θετικός χαρακτήρας, είναι ακόμη πολύ κοντά στην ηλικία των 20 και ίσως πρέπει να σκεφτούμε και την περίπτωση του Ράμσεϊ με το σπασμένο πόδι το 2010 και να δούμε πως το ξεπέρασε. Του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Πηγή: england365.gr