Η νέα χορηγία, το αίτημα για ομαδικές προπονήσεις και η ενημέρωση για τις συζητήσεις με τον ΠΣΑΠ, κυριάρχησαν στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Η τηλεδιάσκεψη διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και κατά τη διάρκεια αυτής έγινε αναφορά και στο θέμα του προέδρου, με τον Μηνά Λυσάνδρου να προαναγγέλει την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν και τον Αλέξη Κούγια να επαναλαμβάνει την επιθυμία του να αναλάβει την προεδρία.

Από εκεί και πέρα, ο Λυσάνδρου παρουσίασε ένα νέο χορηγικό πλάνο που θα έχει τριετή διάρκεια και θα αποφέρει 6 εκατ. ευρώ στη Λίγκα. Πρόκειται ουσιαστικά για αναβάθμιση της χορηγικής συνεργασίας της Super League με την Interwetten και η απόφαση των ομάδων θα παρθεί στο επόμενο Δ.Σ. στις 18 του μήνα.

Τα μέλη της Λίγκας ενημερώθηκαν για την πορεία των συζητήσεων με τον ΠΣΑΠ σχετικά με τις περικοπές στους μισθούς των παικτών λόγω του κορονοϊού και του πώς έχει εξελιχθεί η σεζόν, ενώ το προεδρίο ενημέρωσε πως έχει γίνει αίτημα και έχει δρομολογηθεί το θέμα των ομαδικών προπονήσεων.

Μετά το τέλος του Δ.Σ. η Super League ενημέρωσε επισήμως ότι «κατά την σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League ενημερώθηκαν οι ΠΑΕ-Μέλη για τη διαπραγμάτευση με τον Π.Σ.Α.Π. και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα.

Οι ΠΑΕ Λαμία και ΠΑΕ ΟΦΗ, δια των εκπροσώπων τους κ.κ. Τσικνή και Πουρσανίδη, θα μετέχουν στην ομάδα εργασίας (working group) της Super League, στη θέση των παραιτηθέντων μελών».