Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς τον Ντάνιελ Πράνιτς θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, αφού στη χθεσινή προπόνηση υπέστη διάταση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού κι εγκατέλειψε το πρόγραμμα.

Ο Κροάτης χαφ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις την Τετάρτη, όμως χθες σε ένα σουτ αυτές έγιναν πιο έντονες και το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» διαπίστωσε πως έχει μία διάταση.

Σήμερα το πρωί ο 32χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και να γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του.

Αν πρόκειται για θλάση, τότε δεν χάνει μόνο το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και το μεσοβδόμαδο ματς με τους Κρητικούς και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, όμως, ο Πράνιτς χθες το βράδυ ένιωθε καλύτερα και πιθανότατα πρόκειται μόνο για διάταση.

Εφόσον επαληθευθεί η αρχική διάγνωση των γιατρών, τότε θα χάσει μόνο το αυριανό ματς, θα προφυλαχθεί την Τετάρτη και την Κυριακή θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως σε τέτοια ματς απαιτούν εμπειρία και ο Κροάτης έχει τις ικανότητες να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τη θέση του 32χρονο παίκτη θα πάρει λογικά ο Αμπεΐντ.

Παράλληλα, αναμένεται μία ακόμη αλλαγή στην άμυνα, αφού ο Ρισβάνης θα παίξει δίπλα στον Σίλντενφελντ αντί του τιμωρημένου Τριανταφυλλόπουλου.

Πηγή:
sport-fm.gr