Δεν πέρασε καν ενάμιση μήνας από τα περίπου 100 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη αγορά του.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί η ομάδα του το καλοκαίρι για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, που μόλις φέτος μετακινήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μονακό έναντι περίπου 60 εκατ. ευρώ.

«Ο Φαλκάο δεν θα έρθει το Γενάρη. Αλλά τον Ιούνιο, ποιος ξέρει…», είπε με νόημα ο Πέρεθ και πρόσθεσε: «Τίποτα δεν αποκλείεται και υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τότε. Ο Φαλκάο είναι σπουδαίος παίκτης και ξέρω πως θέλει να παίξει στη Ρεάλ».

Πάντως υποστήριξε και τον… νυν σέντερ φορ της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω των κακών του εμφανίσεων. «Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας. Ο Καρίμ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και κάθε καλοκαίρι έχουμε προτάσεις γι’ αυτό. Ο προπονητής όμως έχει το ελεύθερο να αποφασίζει τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Τέλος, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ζήτησε στήριξη κι όχι αποδοκιμασίες από το απαιτητικό κοινό της Ρεάλ. «Ξέρω πόσο απαιτητικοί είναι οι φίλοι της Ρεάλ. Οι παίκτες μας πρέπει να τρέχουν, να θυσιάζονται και να πολεμούν για την ομάδα μας, όμως πρέπει να υπάρχει μέτρο στις αντιδράσεις του κοινού και να μην αποδοκιμάζουν με το παραμικρό. Με ενοχλούν πολύ τα σφυρίγματα κατά των παικτών μας στο ίδιο μας το γήπεδο. Αυτό μας αποδυναμώνει».

Πηγή: sport-fm.gr