Τρία σπουδαία ματς έχει το μενού στο ιταλικό πρωτάθλημα για την έβδομη αγωνιστική, θαρρείς και θέλει να αφήσει απόθεμα θεάματος εν όψει της διακοπής που ακολουθεί για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο καταιγισμός ντέρμπι αρχίζει το Σάββατο με αυτό ανάμεσα σε Ίντερ και Ρόμα. Οι «νερατζούρι» έχουν αρχίσει καλά τη σεζόν κι απέχουν τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Ο Βάλτερ Ματσάρι δεν θα έχει στη διάθεσή του Ζανέτι, Κίβου και Καρίσο. Η Ρόμα είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο και ήδη στην πρωτεύουσα κάνουν όνειρο για πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια. Προβλήματα έχει και ο Ρούντι Γκαρσία, αφού Μπράντλεϊ, Ντέστρο και Μαϊκόν (που δεν θα συναντήσει την παλιά του ομάδα) είναι εκτός δράσης, με τον Τοροσίδη να επανέρχεται στη θέση του Βραζιλιάνου μπακ.

Μεγάλο ματς γίνεται και την Κυριακή, μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν. Οι «μπιανκονέρι» διανύουν περίοδο κρίσης, προέρχονται από το 2-2 με τη Γαλατάσαραϊ στο Τορίνο και ζορίζονται πολύ σε Serie A και Champions League. Η νίκη είναι αναγκαία για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε γιατί ήδη απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή. Πέπε, Κάσερες, Βούτσινιτς, Λιχτστάινερ και Ρουμπίνιο θα λείψουν.

Οι «ροσονέρι», μετά το 1-1 με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, θέλουν να αρχίσουν να βελτιώνουν τη βαθμολογική τους θέση στο πρωτάθλημα, αφού οι 8 βαθμοί είναι απογοητευτική συγκομιδή. Ο Μάσιμο Αλέγκρι συνεχίζει να έχει γεμάτο απουσιολόγιο, αφού εκτός πλάνων είναι οι Κακά, Ελ Σαράουι, Μπονέρα, Πατσίνι, Ντε Σίλιο, Σιλβέστρε και Μπίρσα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπαλοτέλι.

Ενδιαφέρον ματς είναι και το Λάτσιο-Φιορεντίνα, ενώ η Νάπολι φιλοξενεί τη μαχητική Λιβόρνο και θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Ρόμα για να επιστρέψει στην κορυφή.

Αναλυτικά η έβδομη αγωνιστική

Σάββατο, 5/10

Κιέβο-Αταλάντα (19:00)
Ίντερ-Ρόμα (21:45)

Κυριακή 6/10 (16:00)

Πάρμα-Σασουόλο (13:30)
Μπολόνια-Βερόνα
Κατάνια-Τζένοα
Νάπολι-Λιβόρνο
Σαμπντόρια-Τορίνο
Ουντινέζε-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Μίλαν (21:45)
Λάτσιο-Φιορεντίνα (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr