Θέση για ακόμη μία φορά στην πολυσυζητημένη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στην εκπομπή «Larguero» του Cadena SER.

Πριν από λίγο καιρό ο Τάτα Μαρτίνο, ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, είχε χαρακτηρίσει υπερβολικά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του Ουαλού εξτρέμ από τους «μερένχες» και χθες ήταν η σειρά του προέδρου του ισπανικού συλλόγου να απαντήσει: «Είναι νέος σε αυτό το μέρος και δεν γνωρίζει πως γίνονται οι μεταγραφές εδώ. Είναι εύκολο να γίνει δημαγωγός».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» τόνισε: «Ο Μπέιλ ήταν φθηνός, αν αναλογιστούν τα χρήματα που έμπαιναν στα ταμεία της Τότεναμ μόνο απ’ τα τηλεοπτικά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ήταν το καλύτερο όνομα του καλοκαιριού και η Ρεάλ έχει πάντα ως στόχο να αποκτά τους καλύτερους όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με τους Φίγκο, Ζιντάν, Ρονάλντο… Ήταν από μικρό παιδί οπαδός της Ρεάλ και έκανε πραγματικότητα το μεγαλύτερό του όνειρο».

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Ίκερ Κασίγιας και τον παραγκωνισμό του (και) από τον Κάρλο Αντσελότι, ο Πέρεθ υποστήριξε: «Ποτέ δεν πρότεινα στον Αντσελότι ότι θα πρέπει να παίξει ο Ίκερ. Πάντα πιστεύουμε στους καλούς παίκτες από την Ισπανία και το εξωτερικό. Έχουμε δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες και ο καθένας έχει τις ευκαιρίες του».

Πηγή: sport-fm.gr