Περίεργα χαρακτήρισε τα συναισθήματα που είχε ο Δημήτρης Πόποβιτς στην αναμέτρηση του Πλατανιά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο 18χρονος επιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πλατανιά τόνισε πως ήταν δύσκολο να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που ανήκει, παρά το γεγονός ότι είχε προετοιμαστεί για αυτό.

Ακόμη, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει τον Πλατανιά να φτάσει ψηλά και μέσω αυτού να βοηθηθεί και ο ίδιος για να επιστρέψει και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:


Για το πώς αισθάνθηκε να έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν περίεργα τα συναισθήματα. Δεν είναι και το πιο εύκολο να αγωνίζεσαι εναντίον της ομάδας που ανήκεις. Παρ’ όλα αυτά ήθελα πολύ να παίξω και ήμουν έτοιμος γι’ αυτό. Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Βούκιτς που είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλη ποιότητα. Πήρε την ομάδα πάνω του στην ουσία».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Έχει πολύ καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη ομάδα, δεν είχε και την καλύτερη εικόνα χθες, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα».

Για το ποιους ξεχωρίζει από τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Υπάρχει ο Στοχ που είναι μεγάλος παίκτης και έδειξε ότι μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα. Ο Βούκιτς, επίσης, που έκανε χθες μια εξαιρετική ατομική ενέργεια και έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ».

Για την παρουσία του στον Πλατανιά:

«Είναι πολύ καλά εδώ. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, και προσπαθούμε να τα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά».

Για το όνειρό του:
«Να επιστρέψω και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο, θέλει δουλειά για να γίνει αυτό Το σημαντικό είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και εν συνεχεία να πάω για πιο μεγάλα πράγματα».

Πηγή: Sport-fm.gr