Για το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού, που θα έχει στόχο όλους τους τίτλους, μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης στα «Ευρυτανικά νέα».

-τους στόχους της νέας σεζόν

«Θέλουμε να γίνουμε ομάδα και στη συνέχεια να είμαστε σε κάθε αγώνα ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός -εκ φύσεως- είναι μια ομάδα που διεκδικεί τα πάντα και θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αρέσει στον Έλληνα να κοιτάζει και να φτάνει μακριά, όμως το μεγάλο ταξίδι ξεκινάει από το πρώτο βήμα. Πέρσι ξεκινήσαμε από το “μηδέν”, ενώ φέτος κρατήσαμε το βασικό μας κορμό. Πήραμε παιδιά, εμπλουτίζοντας το ελληνικό στοιχείο, αλλά και παίχτες που θα δώσουν βάθος στο ρόστερ, γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού».

-το μεγάλο στόχο της προετοιμασίας

«Να σκεφτόμαστε σαν ένας, καθώς η ψυχοπνευματική προετοιμασία είναι πολύ σημαντική. Το δεύτερο είναι να κρατήσουμε το αμυντικό μας κομμάτι και να μυήσουμε τα νέα παιδιά σε αυτό, όμως πρέπει να βελτιωθούμε αισθητά στον επιθετικό τομέα, στον οποίο πέρσι για διάφορους λόγους δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε».

-για τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο

 «Ο Πρόεδρος λειτουργεί με την καρδιά του, καθώς έχει μεγαλώσει κοντά στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια και ηγείται από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία βγάζει τέτοιο πάθος, που κάνει την ομάδα αχόρταγη».

-την συνέχεια της προετοιμασίας

«Θα ταξιδέψουμε στην Κίνα για παιχνίδια, ακολούθως θα συμμετάσχουμε σε τουρνουά της Ρωσίας, θα δώσουμε ένα φιλικό πριν αναχωρήσει η ομάδα για το εξωτερικό και στη συνέχεια επιστρέφοντας στην Ελλάδα σε τουρνουά στο Ρέθυμνο. Υπολογίζουμε πως θα έχουμε όλους τους παίχτες στη διάθεσή μας τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες, πριν αρχίσουν οι εθνικές και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπου πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Πηγή: sport-fm.gr