Η εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Παναχαϊκή δεν πρόκειται να ξεχαστεί εύκολα από τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος προσπαθεί να «τσιτώσει» τους ποδοσφαιριστές του ενόψει Πλατανιά.

Τους τα «έψαλε» μια φορά στα αποδυτήρια μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή. Τους «κατσάδιασε» με τον δικό του τρόπο πριν την χθεσινή προπόνηση. Στόχος του Γιάννη Αναστασίου είναι να δώσει να καταλάβουν οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού πού βρίσκονται και πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό χρησιμοποίησε «σκληρή» γλώσσα απέναντι τους. Ο ίδιος ψάχνεται να βρει τι συμβαίνει και περιμένει να δει την ομάδα του να λειτουργεί όπως ακριβώς θέλει, αρχής γενομένης από το ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά.

Οι παίκτες γνωρίζουν πως δεν παίζουν καλά και υπάρχει νευρικότητα και από την μεριά τους είναι υποχρεωμένοι να λύσουν γρήγορα τα προβλήματα που έχουν για το καλό της ομάδας.

Τέλος, σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα ο έμπειρος επιθετικός θα είναι στην Αθήνα έτσι ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr