Στο τέρμα υπάρχουν δύο ισάξιοι γκολκίπερ. Στην άμυνα δεν υπάρχουν κενά στο ρόστερ. Με τις τελευταίες προσθήκες που έκανε η ομάδα, το κέντρο «δαγκώνει» και στην επίθεση είναι όλοι έτοιμοι να «πυροβολήσουν» τις αντίπαλες εστίες.

Αυτό είναι το σύνολο του Ολυμπιακού όπως διαμορφώθηκε και μετά τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις. Ο Μίτσελ έχει τώρα στα χέρια του όλα τα εργαλεία προκειμένου να δείξει στον κόσμο μια ομάδα που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το συνδυάζει με αποτελέσματα.

Ρομπέρτο και Μέγιερι φτιάχνουν ένα γερό δίδυμο τερματοφυλάκων, οι οποίοι αμφότεροι έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν βασικοί. Σαλίνο, Μιγκέλ Τόρες, Χολέμπας, Μπονγκ, Μανωλάς, Σιόβας, Μεντζανί, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Κοντρέρας συνθέτουν μια πολύ δυνατή άμυνα ενώ στο κέντρο οι Μανιάτης, Σάμαρης, Μασάδο θα υποδεχθούν τους Ντινγκά και Γιαταμπαρέ για να κόβουν και να… ράβουν.

Πιο μπροστά, Κάμπελ, Βάις, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ολαϊτάν θα υποδέχονται την μπάλα για να κάνουν τα δικά τους και να δίνουν την μπάλα στους επιθετικούς Σαβιόλα, Μήτρογλου, Σέποβιτς που θα κάνουν το αυτονόητο. Θα βάζουν γκολ!

Μπορεί να ακούγονται τόσο απλά τα πράγματα αλλά με αυτό το ρόστερ, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα σε καμία θέση και θα μπορεί να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με την ουσία. Ο Μίτσελ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να είναι ο αρχι-διαχειριστής των εργαλείων αυτών αλλά ταυτόχρονα τον γεμίζει με πολλές ευθύνες αφού η διοίκηση έχει κάνει την δουλειά της, και με το παραπάνω.

Πηγή: sport-fm.gr