Μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους κρίσιμους αγώνες με Λιχτενστάιν και Λετονία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Την 24μελη αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα κρίσιμα παιχνίδι με το Λιχτενστάιν (06/09 εκτός) και την Λετονία (10/09 στο Καραϊσκάκη) ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος την τελευταία φορά που είχε κληθεί ήταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 στην Ελβετία και την Αυστρία.

Ο 31χρονος φορ εξαργυρώνει την πολύ καλή παρουσία που είχε πέρσι με τη φανέλα του Πανθρακικού και φέτος με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη και Σαμαράς, τους οποίους είχε αφήσει εκτός από το φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία.

Εκτός έμειναν ο Φυτανίδης και ο Δημούτσος σε σχέση με την πρόσφατη αποστολή της «γαλανόλευκης»

Αναλυτικά η αποστολή

Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Σπυρόπουλος, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Νίνης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Παπαδόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr