Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, το μεταγραφικό μέτωπο για τον «δικέφαλο» έχει εξελίξεις…

Συγκεκριμένα, η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα φαίνεται ότι προχωράει και μάλιστα ιδιαίτερα γρήγορα. Εξάλλου από την στιγμή που ο διεθνής αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Μονακό, δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει τις επαφές τους και αυτή την στιγμή μοιάζει πολύ πιθανό ο Τζαβέλλας να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί σήμερα φέρνουν στο προσκήνιο ένα νέο όνομα για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Μέρκελ, τον 22χρονο μέσο (αγωνίζεται και ως δεξί μπακ) που ανήκει στην Ουντινέζε αλλά δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας του.

Ο Μέρκελ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Μίλαν στην οποία είχα πάει δανεικός από την Τζένοα. Μάλιστα, στην Ιταλία υπάρχουν και δηλώσεις του μάνατζέρ του που τονίζει ότι ο Γερμανός παίκτης έχει δεχθεί κρούση από τον ΠΑΟΚ και ενδιαφέρεται να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος, σε ότι αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ο Αργεντινός στόπερ, Κάμπι που αγωνιζόταν στην Ρασίνγκ Κλουμπ, παραμένει στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να δοκιμάζεται από τον Στέφενς.

Πηγή: Sport-fm.gr