Την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου διανύουμε και στον Ολυμπιακού κινούνται για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφή με τους υποψήφιους στόχους και τις ομάδες τους για να μπορέσουν να καλύψουν το κενό που μεγάλωσε μετά και από την πώληση του Λιούμπομιρ Φέισα στην Μπενφίκα.

Οι συζητήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας αφορούν κυρίως δύο παίκτες: τον Μπακάγ Τραορέ της Μίλαν και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Τραορέ, όμως τονίζουν πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η μεταγραφή του.

Χθες το απόγευμα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως η υπόθεση του διεθνούς άσου από το Μάλι έχει κλείσει και είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να έρθει σήμερα στην Ελλάδα για τα τυπικά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο μάνατζερ του Βλάντιμιρ Βάις, Μίνο Ραϊόλα, και έχει μεταφέρει στη διοίκηση πως ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Γιαταμπαρέ. Από ό,τι φαίνεται βρέθηκε σημείο επαφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαστιά, ο πρόεδρος της οποίος δήλωσε ότι δίνει τον 24χρονο χαφ, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά (ζητάει 2,5 εκατ. ευρώ).

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή Σε επικοινωνία με τον γαλλικό σύλλογο βρίσκεται ο Πιέρ Ισά, ο οποίος τους έστειλε τους Ντιακιτέ και Μοντέστο.

Ο διεθνής χαφ από το Μάλι θέλει να αγωνιστεί στους Πειραιώτες και στη Γαλλία ανέφεραν ότι οι συζητήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Αυτός ο παίκτης θυμίζει… νέο Τουρέ. Αξίζει να προσπαθήσουμε περισσότερο», λέγεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τον Γιαταμπαρέ και όλοι περιμένουν μήπως υπάρξει νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ο Ντιόπ της Λεβάντε, ο Γκαργκάνο της Νάπολι (αν και οι Πειραιώτες υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Ουρουγουανό), ο Μπιά (που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Σεβίλλης) και ο Βουκόγεβιτς της Ντιναμό Κιέβου, ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Ματιέ Φλαμινί.

Ο Γάλλος χαφ προπονείται όλο αυτό το διάστημα στην Άρσεναλ και στο Νησί υποστηρίζουν ότι ο Βενγκέρ θέλει να τον φέρει ξανά στην ομάδα. Ωστόσο, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ελπίζουν ότι με μία καλή πρόταση θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Πηγή:
sport-fm.gr