Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με την Μέταλιστ για το Champions League θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό (20:00) φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου.

Το συγκεκριμένο ματς δίνει τη δυνατότητα στον Χουμπ Στέφενς να διαπιστώσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που δεν προορίζονται για το αρχικό σχήμα, κάτι που μπορεί να αλλάξει τα πλάνα του όσον αφορά τον επαναληπτικό με την ουκρανική ομάδα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Γιακουμής, Γλύκος, Σπυρόπουλος, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Γκαρσία, Κατσικάς, Κάτσε, Τζανδάρης, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Ολίσε, Γιάννου, Βούκιτς, Πέλκας, Λόρενς και Νέτσιντ.

«Ρεπό» πήραν οι Χακόμπο, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Λούκας, Ινίγκο Λόπεθ, Σαλπιγγίδης, Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ, Κατσουράνης, Αθανασιάδης και Κίτσιου.

Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση, μετά την ανάλυση σε βίντεο των καλών και των άσχημων στιγμών του «Δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στη Μέταλιστ, οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, ακολουθώντας το πρόγραμμα που είχε μεγάλη ποικιλία.

Η αρχή έγινε με προθέρμανση και ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη των γυμναστών. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας, πριν χωριστούν σε δυο γκρουπ και εξασκηθούν στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων μετά από πλαγιοκόπηση.

Πηγή: sport-fm.gr