Η είσοδος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League είναι ένας από τους σημαντικούς στόχους που έχουν θέσει ο Χουμπ Στέφενς μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου για τη φετινή σεζόν.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό αγώνα με την με την Μέταλιστ στην άδεια Τούμπα, στον οποίο θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από προχθές βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Τον Λόκχοφ, ο οποίος παρακολούθησε την προσεχή αντίπαλο του «Δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στην Μαριουπόλ για το ουκρανικό πρωτάθλημα.

Ο στενός συνεργάτης του Ολλανδού τεχνικού και ο Γιώργος Γεωργιάδης (και εκείνος είδε ματς των Ουκρανών) έχουν διαπιστώσει πως πρόκειται για ποιοτική και πολύ γρήγορη ομάδα, η οποία αν δεν την προσέξει μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ.

Όπως δήλωσε και ο Λόκχοφ στο σάιτ της ΠΑΕ, αρκεί ένα ημίχρονο στη Μέταλιστ για να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί και για να μπορέσουν οι Θεσσαλονικείς να πετύχουν τον στόχους τους, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο αναμετρήσεων.

Το πρόγραμμα για το αυριανό ματς

Οι Ουκρανοί θα φθάσουν σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και στις 17:30 ο Μίρον Μάρκεβιτς θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιήσουν την προπόνησή τους-χαλάρωμα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:30, ενώ στις 19:00 θα μιλήσει ο Ολλανδός κόουτς Χουμπ Στέφενς.

Πηγή: sport-fm.gr