Ο φάκελος των μεταγραφών, ακόμα και για πώληση παίκτη, αλλά και εξηγήσεις Αμπντούν στη διοίκηση για την συμπεριφορά του περιέχει το μενού στον Ολυμπιακό.

Η καθημερινότητα στον Ολυμπιακό δεν περιλαμβάνει μόνο προετοιμασία και φιλικά (σήμερα με Φράιμπουργκ στις 19:30, Νοvasports 1) αλλά και μεταγραφές και απολογίες.

Αρχικά, αναφορικά με τις μεταγραφές, υπάρχει έντονη κινητικότητα στον Πειραιά όχι μόνο για κάποια έλευση ποδοσφαιριστή αλλά ακόμα και για αποχώρηση ή πώληση παίκτη. Τα σενάρια που κυκλοφορούν, για ακόμα μία μέρα είναι αρκετά. Το όνομα του Μεντζανί είναι εκείνο που φιγουράρει ως σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή αφού όπως αναφέρεται, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Επίσης, στον Πειραιά κινούνται και για την απόκτηση δύο χαφ, ενός αμυντικού και ενός επιτελικού αλλά και φορ εφόσον αποχωρήσει ο Τζεμπούρ. Μπάριος, Σαβιόλα, Ελμάντερ είναι πάντα στα υπόψη όπως και ο Πέτριτς και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες αναγνωριστικές επαφές μαζί τους.

Τέλος, σήμερα ο Τζαμέλ Αμπντούν αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ έτσι ώστε να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του. Ο Αλγερινός αρνήθηκε να αγωνιστεί στο φιλικό με τη Σίμουρκ και εγκατέλειψε το Ζέεφελντ νωρίτερα όπως αποφασίστηκε για να ξεκακαθαρίσει η υπόθεση του. Ο Αμπντούν θα προπονείται μόνος του στου Ρέντη από εδώ και μπρος και δεν είναι απίθανο να αποτελέσει παρελθόν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή: sport-fm.gr