Πρόθυμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει ακόμη καλύτερα στη νέα αγωνιστική σεζόν δηλώνει ο Αντώνης Φώτσης στην Πράσινη.

Ο «Batman» από χθες και τυπικά ανήκει και πάλι στο δυναμικό του τριφυλλιού κάτι που τον κάνει αρκετά χαρούμενο καθώς όπως επανέλαβε δεν αισθάνεται ότι επιστρέφει σε μια ομάδα αλλά στην οικογένειά του.

Ακολουθούν κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης του Αντώνη Φώτση στην εφημερίδα «η Πράσινη».

-Τελικά η μοίρα σου είναι να επιστρέφεις πάντα στον Παναθηναϊκό;
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο, γιατί δεν νιώθω ότι επιστρέφω σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά στην οικογένειά μου. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω να πάμε ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

-Αληθεύει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έφτασες πολύ κοντά στην επιστροφή σου; Τι συνέβη;

“Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια με τον πρόεδρο να γίνει. Μου το είπαν, μιλήσαμε, αλλά δεν μπορούσα αφού είχα συμβόλαιο. Από την στιγμή που δεν μπορούσε, λοιπόν, δεν έφυγα”.

-Στα 32 σου επέστρεψες ξανά. Τι θα γίνει στο μέλλον;
“Δεν μπορείς να ξέρεις πως θα κυλήσει το μέλλον. Αυτή είναι η τρίτη φορά που επιστρέφω και ελπίζω να είναι και η τελευταία”.

-Στα 32 σου με τόσες διακρίσεις πως βρίσκεις το κίνητρο για ένα νέο ξεκίνημα;
“Σίγουρα είμαι πολύ διψασμένος και μου αρέσει να παίζω σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό αυτόματα οι στόχοι σου είναι οι ψηλότεροι που υπάρχουν. Ελπίζω να τα καταφέρουμε”.

Πηγή: sport-fm.gr