Η αποστολή του είναι, εκ των πραγμάτων, δύσκολη. Καλείται να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, ο οποίος κατέκτησε τα πάντα τη χρονιά που πέρασε. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, θέλοντας να υπερασπιστεί με αξιώσεις τους τρεις τίτλους που του άφησε… κληρονομιά ο Γιουπ Χάινκες, ζητά από τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου παίκτες οι οποίοι θα είναι σε θέση να προσαρμοστούν γρήγορα στον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Ένας από αυτούς είναι ο Νταβίντ Λουΐς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας «Sport», ο Καταλανός τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση της νέας του ομάδας την απόκτηση του Νταβίντ Λουΐς, θεωρώντας πως οι ικανότητες του Βραζιλιάνου αμυντικού ταιριάζουν με το σύστημα που θα εφαρμόσει στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και Ευρώπης.

Στην ίδια εφημερίδα γίνεται γνωστό πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι αρνητικός στην παραχώρηση του Λουΐς, κάτι που ανοίγει το δρόμο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής αυτής.

Μένει να δούμε το ποσό το οποίο θα προσφέρει η Μπάγερν στην Τσέλσι και αν αυτό θα είναι αρκετό για να αποκτήσει τον διεθνή Βραζιλιάνο αμυντικό.

Πηγή: sport-fm.gr