Η προσπάθεια απόκτησης του Μαχαμαντού Ντιαρά από τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Την επιθυμία του να επανέλθει στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, μετέφερε ο Μαχαμαντού Ντιαρά στον Γιάννη Αναστασίου, σε νέα επαφή που είχαν οι δύο τους.

Στο «τριφύλλι», είναι αποφασισμένοι να κάνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις μαζί του, ελέω του ιστορικού των τραυματισμών του. Ο παίκτης, από την πλευρά του, έχοντας μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Δεκέμβριο, αναζητά απεγνωσμένα μια ευκαιρία να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, χωρίς να τον ενδιαφέρει το οικονομικό θέμα.

Αυτό μετέφερε και στον προπονητή των «πράσινων», Γιάννη Αναστασίου, σε νέα επαφή που φέρεται να είχε μαζί του. «Θέλω να παίξω μπάλα» είπε ο 32χρονος μέσος στον τεχνικό του Παναθηναϊκού και μάλιστα, τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει ο τρόπος που θα λαμβάνει τα χρήματά του και το ύψος των απολαβών του.

Στο μυαλό των ανθρώπων του «τριφυλλιού», πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο να πληρώνεται ο ποδοσφαιριστής ανά συμμετοχή, αν τελικά επιτευχθεί συμφωνία και έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του συλλόγου.

Την ίδια στιγμή, πάντως, αναμένεται και η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη στην πρόταση που του έχει γίνει και αν πει το «ναι» ο τυπάρας, τότε δεν πρόκειται να προχωρήσει η περίπτωση Ντιαρά…