Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα από τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 23χρονου μπακ-χαφ στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον Ατρόμητο για ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Σκόνδρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και στη συνέχεια θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια με τους «ασπρόμαυρους».

Παράλληλα, έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να κρατήσει τον Σαρλ Ιτάντζ, κάτι που γνωρίζουν οι «κυανόλευκοι» και δεν μείνει στο Περιστέρι ο Ράντμαν, τότε θα συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Καμερουνέζου τερματοφύλακα.

Την ίδια ώρα, στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Θεσσαλονικείς έχουν μιλήσει με τους Ηπειρώτες για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο σκέφτηκαν ότι μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική επένδυση για το μέλλον.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν θετικά μηνύματα για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μονακό στον ΑΠΟΕΛ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή με τον διεθνή χαφ, ο οποίος δεν φέρεται να έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα, και από τις πρώτες συζητήσεις που είχαν με την ομάδα του Πριγκιπάτου προκύπτουν θετικά μηνύματα.

Όσον αφορά τώρα τον Σισοκό, εδώ και πολύ καιρό έχουμε γράψει ότι έχουν απομείνει τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ιβοριανού μέσου από την Βόλφσμπουργκ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, και από την Γερμανία προκύπτουν οι πληροφορίες πως η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Πηγή: sport-fm.gr