Πρωταγωνιστής στη σπουδαία νίκη της εθνικής Ισπανίας κάτω των 21 ετών επί της αντίστοιχης της Ιταλίας ήταν ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο διεθνής χαφ της Μπαρτσελόνα πέτυχε τρία γκολ στη χθεσινοβραδινή αναμέτρησης, δίνοντας το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στους… μικρούς «φούριας ρόχας» και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μεγάλη χαμένη από αυτό είναι οι Καταλανοί, οι οποίοι το 2011 αποφάσισαν να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου και την ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία αρχικά προέβλεπε πως όποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να αποκτήσει έναντι 90 εκατ. ευρώ και τώρα η «δουλειά» μπορεί να γίνει μόλις 18 εκατ. ευρώ!

Ο Τιάγκο και ο πατέρας του, Μαζίνιο (γνωστός στην Ελλάδα από την θητεία του στον Άρη), ζήτησαν την επόμενη σεζόν να παίζει σε περισσότερα ματς και φέτος αγωνίστηκε σε 15 αγώνες από τους 36 του ισπανικού πρωταθλήματος.

Όλο αυτό το διάστημα φημολογείται ότι η Τσέλσι, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον 22χρονο παίκτη, ο οποίος μπορεί πλέον να φύγει σχεδόν… τζάμπα από την Μπαρτσελόνα.

Πηγή: sport-fm.gr