Πολλά είναι τα παράξενα και απρόοπτα που μπορούν να συμβούν στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, ακόμη και στις κορυφαίες κατηγορίες των πιο σημαντικών πρωταθλημάτων του κόσμου. Όπως στη Serie A της Βραζιλίας, όταν ένα σμήνος μελισσών διέκοψε τον αγώνα, με τον Ντάνι Άλβες να πέφτει «θύμα» της επίθεσής τους.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σάο Πάουλο με τη Φορταλέζα, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι τα έντομα να φύγουν από το γήπεδο.

Μάλιστα, οι μέλισσες είχαν καθίσει στο σημαιάκι του κόρνερ, με αποτέλεσμα όταν πήγε να εκτελέσει ένα από αυτά ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σεβίλλης, να δεχθεί το… πέσιμο. Είναι χαρακτηριστικό το σκηνικό με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να πιάνει τον λαιμό του, όταν συνειδητοποίησε ότι εκεί είχε «απρόσκλητους επισκέπτες».

Αυτός που έδωσε προσωρινά τη λύση, ήταν ο Τζάκσον της Φορταλέζα, που είχε το θάρρος να πάρει το σημαιάκι να και να το απομακρύνει, όχι όμως για πολλά μέτρα. Για την ακρίβεια, με την κίνηση αυτή εκνεύρισε περισσότερο τα συμπαθή έντομα.

Μόλις βρέθηκε καινούργιο σημαιάκι, το παιχνίδι συνεχίστηκε…